Inther nieuwsbrief

Ja, ook Inther Group verstuurt af en toe informatieve nieuwsbrieven. Wij vinden het immers in jouw belang en onze verantwoordelijkheid om je op de hoogte te houden van belangrijke zaken die met intralogistiek en/of Inther te maken hebben.

Let wel, wij versturen geen pure reclame nieuwsbrieven en overstelpen je ook niet met onze nieuwsbrieven. We beseffen dat je het druk hebt en waarschijnlijk toch al te veel nieuwsbrieven van veel bedrijven ontvangt. Daarom sturen wij alleen een nieuwsbrief als er echt iets interessants en nieuws te vertellen is. Schrik dus niet als je een tijdje niets van ons hoort. Wij vatten nieuws zoveel mogelijk samen in een enkele, uitgebreide nieuwsbrief met gemakkelijke, samengevatte beoordelingen. Zo kun je snel en efficiënt beslissen wat je belangrijk vindt om verder te lezen. Voor snel dagelijks nieuws verwijzen wij je graag naar onze social media kanalen.

 

Uitschrijven

Wil jij je Inther nieuwsbrief toch uitschrijven? Dat kan snel, automatisch en eenvoudig door gewoon te klikken op een van de uitschrijflinks bovenaan en onderaan in elke nieuwsbrief. Eén klik volstaat, simpel als dat.

abonneren

Ontvang je de Inther nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan gerust hier in! Let op: Je kunt je niet inschrijven als particulier met een particulier e-mailadres. Alleen zakelijke e-mailadressen worden verwerkt en opgenomen.

Let op dat privé e-mailadressen (@gmail, @hotmail enz.) niet worden verwerkt.

Ik ga akkoord met het Inther Privacy Statement.

Waarmee kunnen we je helpen?