Sorteren

Verschillende producten en verschillende bestelpatronen vereisen verschillende sorteertechnieken. De afmetingen, het gewicht en de vorm van het product bepalen de keuze van het type sorteersysteem en de gewenste sorteercapaciteit. Mechanische sorteersystemen van gerenommeerde OEM-leveranciers, geïntegreerd door Inther Group, blinken uit in aspecten als snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. Wij hebben met succes sorteersystemen geïmplementeerd in een groot aantal industrieën, waaronder fashion, non-food, automotive, cosmetica, etc.

Met onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij onze klanten ondersteunen bij het kiezen van de juiste sorteertechnieken. Het doel is de juiste balans te vinden tussen de dagelijkse werklast, systeemafmetingen, bedrijfsdoelstellingen en budgettaire beperkingen. De oplossingen variëren van halfautomatische distributiesystemen op basis van Put to Light tot volledig gemechaniseerde sorteersystemen zoals een pusher sorter, shoe sorter, cross-belt sorter, tilt-tray sorter of split-tray sorter.

SORTEeRderS van INTHER GROUP

Inther Group levert sorteeroplossingen die modulair zijn opgebouwd, zodat ze op termijn eenvoudig kunnen worden uitgebreid. De verschillende sorteertechnieken kunnen onafhankelijk van elkaar worden toegepast, maar het is gebruikelijk dat verschillende systemen worden gecombineerd tot een totaaloplossing. Je kunt bijvoorbeeld een mechanisch systeem hebben voor de eerste sortering, aangevuld met een Put to Light-wand voor een tweede, meer ingewikkelde sortering (bijv. e-commerce orders).

De Inther LC-softwaresuite vormt het hart van onze oplossingen en ondersteunt verschillende sorteerconcepten. Deze software omvat verschillende algoritmen die het mogelijk maken om voor elke klantspecifieke situatie de optimale oplossing te implementeren. De Inther LC-softwaresuite ondersteunt ook de integratie van het sorteersysteem in een groter material-handlingsysteem. Door verschillende systemen en orderverzamelgebieden te integreren in het Warehouse Control System (WCS) krijgt u real-time inzicht in uw magazijnprocessen.

Contact

BReng je intralogistieke ambities tot leven

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?