Systeem integratie

Inther Group levert volledig geïntegreerde logistieke oplossingen. Zodra het logistieke concept in de design fase is vastgesteld, beginnen we direct met de realisatie van het project en de totale system integration.

Integratie van systemen

Een uitgebreide integratie van systemen vereist consistente keuzes op elk besturingsniveau. Van betrouwbare mechanica tot een stabiele koppeling met host-systemen. Door onze oplossingen op verschillende systeemlagen volledig te integreren, bieden we u real-time inzicht in uw warehouseprocessen. Inther Group levert de volgende onderdelen voor het opslaan, sorterenverzamelen en verpakken van goederen:

Totale project management
Integratie middels eigen software
Toegewijde en ervaren projectmanagers
Betrouwbaarheid en flexibiliteit
Gedegen kwantitatieve analyse
Totale project management

Inther Group draagt zorg voor het totale projectmanagement. Bij de implementatie van automatiseringsoplossingen maken we gebruik van modules uit de Inther LC-bibliotheek. Deze bibliotheek bevat modules op het gebied van Material Flow Control, Pick to Light en Zone Picking. Een team van ervaren projectmanagers staat voor u klaar om uw project van A tot Z af te wikkelen. Daaronder valt ook het onsite testen van de geïntegreerde systemen, de training van uw medewerkers en go-live support. Wij vertrekken niet voordat u tevreden bent.

Snelle implementatie en integratie

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn typische kenmerken van Inther Group als system integrator. Onze systemen zijn snel geïmplementeerd, geïntegreerd en hebben een bewezen korte terugverdientijd.

Contact

BReNG je INTRALOGISTIeke AMBITIeS TOt Leven

neem cONTACT met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?