opslag

In elk magazijn worden goederen opgeslagen, of het nu gaat om bulkgoederenopslag of grijpvoorraden voor orderverzameling. Bij het ontwerpen van een nieuw magazijn speelt de keuze van het type opslagsysteem een doorslaggevende rol in de efficiëntie van de totale logistieke oplossing. Juist op dit gebied voegt Inther Group waarde toe door je te helpen bij het selecteren van de juiste opslagtechnologie en deelgebieden: van handmatig tot semi-automatisch of zelfs volledig geautomatiseerd.

OPSLAG- EN ORDERVERZAMELSYSTEEM BEPALEN

Inther-Group-storage-afbeelding.jpgWij voeren een kwantitatieve analyse uit van factoren als producttype, dimensies en omloopsnelheid om het meest geschikte opslag- en orderverzamelsysteem te bepalen voor elke afzonderlijke stock keeping unit (SKU). Inther Group heeft diepgaande kennis van alle soorten opslagsystemen: van statische opslag (doorrolstellingen en stellingen) tot halfautomatische of volledig geautomatiseerde opslag. Bij de keuze van het juiste type opslagsysteem met de klant worden alle kwalitatieve, kwantitatieve en financiële voorwaarden zorgvuldig afgewogen.

INZICHT IN je MAGAZIJNPROCESSEN

Na de designfase integreren we de verschillende opslagtechnieken met behulp van de Inther LC-softwaresuite. Door de verschillende systemen en orderpicking area's in je magazijn daadwerkelijk met elkaar te verbinden, geven we je real-time inzicht in je magazijnprocessen.

Contact

Breng je intralogistieke ambities tot leven

neem contact met ons op+31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?