Complete magazijnsystemen

Inther Group is een internationaal opererende systeemintegrator, gespecialiseerd in hybride automatiseringsoplossingen voor magazijnen. Inther Group onderscheidt zich door een totaalaanpak: Van analyse en advies, constructie en levering tot 24/7 wereldwijde service en ondersteuning, Inther Group zorgt voor alle aspecten.

Op basis van een grondige gegevensanalyse door onze ervaren adviseurs designen wij moderne intralogistieke concepten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze concepten integreren we de modernste technologieën die zich al in vele magazijnen hebben bewezen. Inther Group is 100% betrokken en eindverantwoordelijk voor het eindresultaat. Een korte realisatietijd, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een bewezen snelle terugverdientijd zijn kenmerkend voor de oplossingen van Inther Group.

Life-cycle.jpg

 

Totaalaanpak
Grondige data-analyse
Bewezen technologieën
Volledige commitment
24/7 service & support
Eén aanspreekpunt
Wij brengen jouw intralogistieke ambities tot leven

Inther ondersteunt jouw intralogistieke ontwikkelingsstrategie om ervoor te zorgen dat deze volledig is afgestemd op jouw groeiverwachtingen en algemene bedrijfsstrategie. Onze uitgebreide ervaring in logistiek en supply chain komt tot uiting in de planning en ontwikkeling van oplossingen op maat voor uw logistieke project. Alom geprezen om onze persoonlijke aanpakdesignen wij oplossingen die uw investeringskapitaal optimaal benutten en tegelijkertijd de flexibiliteit maximaliseren en de continuïteit garanderen van uw magazijnactiviteiten.

Breng je intralogistieke ambities tot leven

Neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?