PLC besturingen

PLCs.jpg

Programmable Logic Controllers (PLC’s) vormen een integraal onderdeel van logistieke systemen. Inther Group heeft grondige kennis en ervaring op dit terrein en kan daarmee garanderen dat het logistieke systeem volledig geïntegreerd is en real-time functioneert.

Laagste controleniveau

Inther Group beschikt over jarenlange, diepgaande ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van gemechaniseerde systemen in geautomatiseerde warehouses. Wij zijn experts in de integratie van besturingssystemen met bovenliggende systemen (WMS, ERP). Om te garanderen dat mechanisatiesystemen nauwkeurig en volledig functioneren, is het absoluut belangrijk om controle te hebben tot op het laagste besturingsniveau.

Hoge systeembeschikbaarheid

Inther Group is gewend om te werken in omgevingen waarin kostbare technische problemen en stilstand van machines absoluut moeten worden voorkomen. Uitgebreide testprocedures en goed voorbereide scenario’s bij storingen – inclusief toegang op afstand – zijn cruciaal voor een hoge systeembeschikbaarheid. Dit is het punt waarop onze uiterst competitieve serviceafdeling het verschil maakt.

Control concept

Inther’s control concept is gebaseerd op een gedecentraliseerde hardware-architectuur met een bewezen modulaire softwarestructuur. Gestandaardiseerde en in de praktijk bewezen softwaremodules in combinatie met hoogwaardige hardwareproducten van bekende fabrikanten garanderen de hoogste betrouwbaarheid en maximale beschikbaarheid. Alle communicatie met de hardware zoals remote i/o, weegschalen, barcodescanners, etc. gebeurt via Profinet. Als system integrator werken we voornamelijk met Siemens PLC-apparatuur als startpunt. We hebben uitgebreide ervaring met de S7 300-400 serie en de 1200-1500-serie, waarbij de laatste wordt geprogrammeerd via TIA Portal.

Gestandaardiseerde besturing
Remote i/o equipment
Uitgebreide ervaring met Siemens en TIA Portal
Toegang op afstand indien noodzakelijk
Uiterst competent serviceteam

Relevante downloads

Contact

WIL jij EEN VOLLEDIG GEÏNTEGREERD LOGISTIEK SYSTEEM DAT IN REAL TIME FUNCTIONEERT?

neem contact op met onze professionals  +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?