GRIPP hoofdkenmerken

stuks per uur

toegankelijke bakken

stereovisiecamera's

uur per dag

Inther GRIPP

De wereld van de e-commerce groeit voortdurend, terwijl de beschikbaarheid van personeel steeds minder wordt. Daarom is de vraag naar efficiënte en snelle orderpickoplossingen groter dan ooit. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, hebben wij de GRIPP Robot Piece Picker geïntroduceerd - een volautomatische robotpicker die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop orders worden verzameld en verwerkt.

De GRIPP, wat staat voor Gantry Robotic Intelligent Piece Picker, is een geavanceerde, volledig automatische orderpicktechnologie die een compacte, efficiënte en intuïtieve oplossing voor orderpicken biedt. De GRIPP is het perfecte robotsysteem om je intralogistiek te versnellen, zonder dat er extra personeel nodig is. Met zijn vermogen om tot 1.200 stuks per uur te verwerken, is de GRIPP ontworpen om de orderpickcapaciteit te verhogen zonder dat daar handen voor nodig zijn. Een effectieve manier om je intralogistieke systeem te versnellen en tegelijkertijd de personeelskosten te verlagen.

voordelen

 

  • Uniek op de markt

  • Draagt zorg voor "kwetsbare" producten

  • Volledig automatisch, dus minder personeel nodig

  • Pickt nauwkeurig en sneller dan personeel

  • Opereert 24/7
  • Blijft slimmer worden door te leren en te ontwikkelen

geAvanceerd gripper systeem

Een van de belangrijkste kenmerken van GRIPP is het geavanceerde grippersysteem, dat is uitgerust met zelflerende software die voorwerpen van elke vorm of grootte kan oppakken. Erg handig, want hierdoor kan het elk type product aan. Of het nu een breekbaar product is of een product met een gekke vorm of uitzonderlijke verpakking. De GRIPP heeft er grip op. Daarom bleek de GRIPP Robot Piece Picker een flexibele oplossing voor bedrijven in sectoren als farmacie, e-commerce en voeding. Door de zelflerende software zorgt de GRIPP ervoor dat elk stuk wordt verzameld en in de meest efficiënte orderpositie wordt geplaatst, waardoor meer producten kunnen worden verzameld in een kortere tijd dan je normaal gewend bent. Dit optimaliseert het orderpicklproces en bespaart kostbare tijd.

Meten is weten

Hoe veiliger een intralogistiek proces is, hoe meer tijd en kosten je bespaart. Het is dus belangrijk te investeren in software en systemen die daar perfect op zijn afgestemd. GRIPP is zo'n systeem. GRIPP gebruikt AI-visietechnologie om het gewicht, de lengte, de breedte en de hoogte van elk product te meten. Hierdoor kan de robot defecte of verkeerde stukken identificeren en de beweging van de gripper bepalen op basis van het gewicht van het product. Dankzij de unieke hoogtedetectie kan de GRIPP-robot producten op een gecontroleerde en efficiënte manier plaatsen, waardoor schade aan het product tijdens het pickproces wordt voorkomen. Hierdoor verloopt het intralogistieke proces snel, soepel en foutloos.

Daarnaast beschikt de GRIPP Robot Piece Picker ook over een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het voor operators gemakkelijk is om met de machine te werken. Dankzij de mogelijkheden voor live weergave en monitoring op afstand kun je de prestaties van de robot nauwlettend in de gaten houden. Belangrijk, want dankzij de videobeelden kun je fouten sneller opsporen en oplossen. Dus als er onverhoopt iets fout gaat, verstoort dat niet het hele proces.

Je kunt de fout opsporen door de videobeelden te bekijken, ze onmiddellijk oplossen en verder gaan. Wel zo efficiënt, want tijd is geld. Bovendien zorgt de 3D-stereovisiecameratechnologie van de robot in combinatie met RGB-beeldvorming voor een optimale piece picking, en de vier stereovisiecamera's zorgen voor een optimaal zicht in de doelbak of doos. Dit zorgt voor een gecontroleerde en nauwkeurige plaatsing van de stukken bij alle volgende bestellingen. Dus dat is wat we zeiden: meten is weten!

OPLOSSING VOOR ELKE UITDAGING

Kortom, de GRIPP Robot Piece Picker is de toekomst van orderpicken en biedt een snelle, efficiënte en flexibele oplossing voor al je orderpick uitdagingen. Met zijn geavanceerde technologie en intuïtief ontwerp is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je orderpickproces te optimaliseren en de concurrentie voor te blijven.

VIDEO'S

Dit is GRIPP
Innovatie en Inther Group
Het idee achter GRIPP
Unique selling points

relevante Downloads

Brochure GRIPP Robot Piece Picking (6 MB)

Meer informatie over ons GRIPP Robot Piece Picking systeem.

Contact

INTERESSE IN MEER INFORMATIE OVER ONZE GRIPP?

neem contact op met onze experts+31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?