Interfacing

Op basis van onze uitgebreide ervaring in het designen en implementeren van succesvolle warehouse automatisering, weten we als geen ander dat elke klant beschikt over een unieke combinatie van host-systemen, IT-architectuur, bedrijfsprocessen en intralogistieke systemen. Daardoor bestaat er een onbetwiste noodzaak voor flexibele warehouse software en integratie. Dankzij de modulaire opbouw kan de Inther LC software suite eenvoudig worden aangepast aan elk klantspecifiek integratie scenario met exact de juiste functionaliteit. Daarmee beschikt u over een robuust fundament voor alle warehouseprocessen, zowel nu als in de toekomst.

Inther Group ondersteunt je bij de selectie van het optimale integratiescenario, waarbij wij altijd het uiteindelijke doel voor ogen houden: de operatie in het warehouse. De Inther LC software suite kan direct worden gekoppeld met elk ERP-systeem en ondersteunt alle WMS-functionaliteiten, van goederenontvangst to verzending. Ook kan onze software suite opereren onder elk ander WMS, waarbij Inther LC als Warehouse Control System (WCS) fungeert.

Uiterst flexibel
Modulaire architectuur
Volledig aanpasbaar
Toekomstbestendig
Essentiëel

In het huidige digitale tijdperk is informatie-uitwisseling en interactie tussen systeem belangrijker dan ooit tevoren. Softwaresystemen voor aansturing van het warehouse vormen daarop geen uitzondering. Interfaces met host-systemen zijn noodzakelijk om de juiste informatie over orders, artikelen en nog veel meer te ontvangen.

Verschillende interface-standaarden

Inther LC ondersteunt verschillende interfacestandaarden: webservices (SOAP/REST/XML/JSON), socket TCP/IP, CSV, FTP, etc. Inther LC maakt het mogelijk om verschillende systemen realtime of in batches te synchroniseren. Zowel enkeltraps als dubbeltraps montage is mogelijk.

koppelen met host-systemen

Met zijn modulaire opbouw is Inther LC geschikt voor koppeling met een groot aantal andere softwaresystemen. Of u nu werkt met ERP-systemen van SAP, Oracle of Microsoft of met warehouse management systemen (WMS) van Manhattan Associates, Redprairie of JD Edwards: vrijwel altijd beschikt Inther LC al over een interface.

Bij het designen van een nieuwe interface stellen we eerst een document op met de specificaties van de interface. Hierin staat exact omschreven welke informatie heen- en terug wordt gestuurd, wat er gebeurt bij uitzonderingen, wanneer data of bestanden moeten worden uitgewisseld en welk protocol daarvoor wordt gebruikt.

Contact

BReNG je INTRALOGISTIeke AMBITIes TOt Leven

Neem conTACT met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?