reserveonderdelen

Reserveonderdelen dragen bij tot een hoge beschikbaarheidsgraad van het systeem. Ongeplande systeemuitval is kostbaar en moet te allen tijde worden vermeden. Nog erger is wanneer je systeem uitvalt en door gebrek aan noodzakelijke reserveonderdelen inactief blijft. Zelfs het kleinste ontbrekende onderdeel kan enorme omzet- en imagoschade veroorzaken. Met de huidige onzekerheden in de toeleveringsketen wereldwijd, een nachtmerrie die niet ondenkbaar is! Gelukkig zorgt Inther Group voor de beschikbaarheid en behoefte aan reserveonderdelen voor een volledige ontzorging.

EERSTE RESERVEONDERDELENPAKKET

Inther levert je een aanbevolen initieel reserveonderdelenpakket waarin elk reserveonderdeel is voorzien van een uitgekiende risicoclassificatie op basis van het investeringsniveau, faalkans en verwachte levertijd. De on-site garantie kan immers enkel gegarandeerd worden als de wisselstukken ter plaatse beschikbaar zijn. Inther garandeert de beschikbaarheid van reserveonderdelen tot 10 jaar na ingebruikname.

Spare-parts.jpg

 
AANVULLING VAN RESERVEONDERDELEN

Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je onderdelenvoorraad en het aanvullen van gebruikte onderdelen (door je eigen servicemonteur of een servicemonteur van Inther). Voor het comfortabel en eenvoudig aanvullen van onderdelen maak je gebruik van ons gebruiksvriendelijke klantenportaal waarin je ook incidenten kunt melden. Inther zal je vervolgens een aantrekkelijk aanbod doen voor je aanvraag tot aanvulling van onderdelen.

Maximale uptime van het systeem
Altijd de juiste onderdelen
Minder verwerkingskosten
Profiteer van kostenvoordelen
Ook voor onderdelenmagazijn & werkplaats
Compleet - van onderdelen tot gereedschap, uitrusting en PBM-uitrusting
Eenvoudig aanvulproces via klantenportaal
Slimme classificatie beperkt je risico's
MAGAZIJN EN WERKPLAATS VOOR RESERVEONDERDELEN

Wil je ook de aankoop en inrichting van je complete onderdelenmagazijn en/of werkplaats uitbesteden, dan maakt Inther daarvoor graag een offerte en zorgt voor de uitvoering. Inther Group kan alle benodigde gereedschappen en apparatuur voor je onderdelenmagazijn en werkplaats leveren - zelfs alle stellingen, werkbanken, kasten, PBM's, ladders, gereedschapssets en meer!

WIL JE LEVENSLANGE ONDERSTEUNING?

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?