Warehouse Control System (WCS)

warehouse-control-system-image-600x410.jpg Monitoren van de belasting van uw mechanisatiesystemen is cruciaal als u uw dagelijkse doelstellingen wilt behalen. Met het Inther Warehouse Control System (WCS) bent u ervan verzekerd dat alle mechanische componenten doen wat ze moeten doen. Het WCS is verantwoordelijk voor de uitvoering van taken als orderpicken, aanvullen, etc.

Het Inther LC Warehouse Control System zorgt voor een slimme aansturing van de geautomatiseerde en gemechaniseerde processen in uw warehouse. De material flow control module houdt uw gemechaniseerd intern transport op de rit. Het Warehouse Control System is de vitale link tussen het Warehouse Management System (WMS) en de werkvloer. Het synchroniseert de activiteiten van de verschillende gemechaniseerde systemen in het warehouse op basis van de beschikbare mankracht en goederenstroom. In aanvulling daarop levert het Warehouse Control System de juiste aansturing voor transportbanen, sorteersystemen en apparatuur van derden zoals dozensluiters, weegschalen, printers, liften, etc.

Op basis van business rules en real-time data stuurt het WCS de mechanisatiesystemen aan en monitort het de prestaties. Treden er uitzonderingen op, dan maakt het systeem onmiddellijk melding daarvan. Dit stelt u in staat om elk probleem direct op te lossen, maximaal gebruik te maken van de capaciteit en vertragingen tot een minimum te beperken.
 

Webinterface

Het Inther LC Warehouse Control System wordt geleverd met een webinterface die u volledige toegang geeft tot individuele processen. Dit zorgt er ook voor dat Inther WCS toegankelijk is vanaf elke pc met een webbrowser, waardoor ook externe toegang mogelijk is. Het Inther Warehouse Control System werkt vlekkeloos samen met gemechaniseerde componenten van elk merk. Het systeem communiceert real-time en online met de PLC’s van de mechanisatiesystemen, wat voor snelle responstijden zorgt.

Real-time controle

Het Inther LC Warehouse Control System beschikt over een webinterface en biedt real-time inzicht in verschillende logistieke processen. Warehouse medewerkers ontvangen heldere en eenvoudige instructies. Elke afgeronde transactie wordt direct in het Warehouse Management System (WMS) vastgelegd. Dat betekent dat u met het Inther LC WCS op elk moment up-to-date inzicht heeft in de status van uw operatie en dat u dus real-time kunt werken. Bovendien is het Warehouse Management System gebruiksvriendelijk opgezet met eenvoudig te gebruiken, intuïtieve dashboards gebaseerd op de laatste internettechnologie en grafische mogelijkheden.

Slimme methoden

Ons Warehouse Control System stuurt de technologie aan die bepalend is voor de efficiëntie in uw warehouse: Pick to Light systemen, opslag- en orderverzamelsystemen (zowel manueel als geautomatiseerd), intern transport, label applicators, dozenopzetmachines, etc. De modulaire opbouw staat garant voor een krachtige oplossing waarmee u aan de eisen van elk individueel project kunt voldoen.

Het Inther LC Warehouse Control System helpt u om de processen in uw warehouse op verschillende manieren te beheren, waaronder:

  • Workload balancing
  • Order management
  • Aansturing van mechanisatie
  • Dashboard functionaliteit
  • SCADA
Integratie van verschillende warehouse systemen
Real-time koppeling met hardware
Logistieke knowhow gecombineerd met warehouse systemen
Toegang op afstand via webinterface
Naadloze integratie van hard- en software

Relevante downloads

Contact

WIL JE DAT AL JE MECHANISCHE ONDERDELEN DOEN WAT ZE MOETEN DOEN?

neem contact op met onze software professionals  +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?