Order picken

Orderpicken is een van de meest arbeidsintensieve processen in een magazijn. Het is ook een cruciaal proces, omdat elke fout kan leiden tot retourzendingen of ontevredenheid bij de klant. Daarom levert optimalisatie van het orderverzamelproces potentieel het grootste rendement op.

Inther Group heeft jarenlange praktijkervaring en helpt klanten bij het selecteren van de best passende orderverzameltechnologieën. Of het nu handmatig, semi-automatisch of volledig automatisch is, het doel is altijd het juiste evenwicht te vinden tussen de dagelijkse werklast, het type product, de bedrijfsdoelstellingen en de budgettaire beperkingen.

MODULAiRe SET-UP

De orderverzameloplossingen van Inther Group zijn modulair opgebouwd zodat ze in de toekomst eenvoudig kunnen worden uitgebreid. De verschillende orderverzameltechnologieën kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingezet of worden gecombineerd tot één geïntegreerde oplossing.

INZICHT IN je MAGAZIJNPROCESSEN

De Inther LC-softwaresuite vormt het hart van onze oplossingen. Deze software ondersteunt een groot aantal concepten voor het verzamelen, verpakken, opslaan en sorteren van goederen. Door de verschillende systemen en orderverzamelgebieden in uw magazijn daadwerkelijk te integreren, krijg je real-time inzicht in je magazijnprocessen.

Contact

breng je intralogistieke ambities tot leven

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?