ondersteuning op afstand

Wanneer je eigen technische medewerkers (getraind en ondersteund door OEM-documentatie die door Inther wordt geleverd) een incident niet op je locatie kunnen oplossen, is er 24/7 directe ondersteuning door eerstelijns, ITIL-gekwalificeerde engineers op de Inther Service Desk beschikbaar om u te helpen.

Ondersteund door gegarandeerde responstijden zoals overeengekomen in uw SLA, bent u verzekerd van de volgende hulpmethoden:

  1. ITIL-Logo.jpgDirecte telefonische afhandeling van incidenten door onze ervaren eerstelijns ingenieurs (geen tussenpersonen)
  2. Inloggen in het systeem voor ondersteuning op afstand - uit onderzoek blijkt dat tegen die tijd 99% van alle incidenten is opgelost voor een maximale uptime van uw systeem!
  3. Geregelde ondersteuning on-site in geval van mechanische storingen.
24/7 service en ondersteuning
Maximale uptime van het systeem
Direct gekwalificeerd contact met eerstelijns ingenieurs
Gegarandeerde responstijden

Alle incidenten die ontstaan in de ILC software, PLC software en database vallen gedurende de garantieperiode onder uw SLA met gegarandeerde respons- en reactietijden van Inther afhankelijk van de prioriteit van het incident. Alle incidenten kunnen worden gemeld via ons gebruiksvriendelijke klantenportaal. Ons klantenportaal ondersteunt zowel Engels, als Duits en Nederlands.

WIL JE LEVENSLANGE ONDERSTEUNING?

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?