Integrator partners:

logi_trade_logo_RGB_edit.jpg

Adres Valeton 4R, 5301 LW Zaltbommel
Telefoon +31 (0)418 662 410
E-mail info@logitrade.nl
Website logitrade.nl

Logitrade Logistic Systems werkt al 30 jaar samen met ondernemers aan het optimaliseren van hun logistieke processen en levert oplossingen voor onder meer orderpicken, meten en wegen, transportsystemen en opslag. Wij onderscheiden ons door het leveren van innovatieve oplossingen, waaronder onze magazijnsoftware LogiAction. Dit bereiken wij door samen te werken met de juiste partners, zoals Inther, die veel waarde hechten aan innovatie en ontwikkeling. Wij verdiepen ons in uw interne logistieke vraagstuk om tot de meest ideale oplossing te komen waarbij de mens centraal staat.

Eurosort-logo.png

Adres De Boomgaard 2, 1243 HV 's Graveland
Telefoon +31 (0)88 88 77 425
E-mail info@eurosort.com
Website www.eurosort.com

EuroSort ontwerpt en produceert snelle sorteertechnologie voor eenheden en verzendingen voor enkele van 's werelds grootste bedrijven in meerdere sectoren. Onze eenheidssorteerders zorgen voor efficiëntie- en doorvoerwinsten voor onze klanten door een efficiëntere picking, verminderde arbeidsvereisten en een bijna 100% vermindering van fouten mogelijk te maken. Als u al vertrouwt op een kruisband- of kantelbak voor uw unit- of verzendingssortering, zorgt ons technologiepakket voor elektriciteitsbesparing, minder stilstand, eenvoudiger onderhoud en lagere totale eigendomskosten.

Integrator partner:

ERG_LOGO_21_TRANSPARENT.png

Adres 25 Eleutheriou Venizelou Str., Thessaloniki 56 123
Telefoon +30 2310 746 940
E-mail info@erg.gr
Website www.erg.gr

ERG Innovative Solutions is actief op het gebied van opslagsystemen, bouw en studie van technische & industriële projecten, waarbij hoge kwaliteit en garantie wordt geboden die volledig aan uw eisen voldoen. Wij ontwerpen complete oplossingen, geschikt voor elk type bedrijf. Onze oplossingen, met nieuwe technologische producten, innovatief vanwege hun hoge kwaliteit en ononderbroken werking, zijn het bewijs van een garantie die ERG al bijna twintig jaar biedt aan al haar projecten, aan al haar klanten binnen en buiten Griekenland.

Integrator partner:

Astor-logo.png

Adres 29, Smoleńsk St., Kraków (HQ)
Telefoon +48 12 428 6360
E-mail info@astor.com.pl
Website www.astor.com.pl/en

Astor voert productiebedrijven in de wereld van moderne technologieën. Op basis van gedeelde waarden en passie helpen wij onze klanten om te winnen op dynamische, competitieve markten. Ons technologiemerk wordt al meer dan dertig jaar consequent opgebouwd. Wij zijn een van de toonaangevende leveranciers van oplossingen op het gebied van automatisering, robotisering en digitale transformatie van productieprocessen in Polen, met meer dan 150 mensen werkzaam in zeven vestigingen in heel Polen (Krakau, Warszawa, Poznań, Katowice, Gdańsk, Szczecin en Wrocław).

Integrator partner:

MHM-Logo.jpg

Adres 53 Lunns Road, Middleton, Christchurch 8024 (HQ)
Telefoon +64 3741 5149 / 0800 824 493
E-mail info@mhmautomation.com
Website www.mhmautomation.com

Wij ontwerpen en leveren innovatieve, technische oplossingen voor de voedselverwerkings-, zuivel-, vlees-, tuinbouw-, industriële, hout-, landbouw- en logistieke sectoren wereldwijd en zijn gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen, met een breed scala aan expertise in robotica en andere toonaangevende automatiseringstechnologieën. Het product- en dienstenaanbod van MHM Automation omvat koelen en vriezen, materiaalbehandeling, verpakking, fabricage, palletiseren en transporteren, drukvaten, reverse packaging en houtverwerkingsapparatuur.

Waarmee kunnen we je helpen?