Inspecties & onderhoud

On-site inspecties

Volgens het onderhoudsplan verzorgt Inther periodieke inspecties (conform OEM instructies) van de diverse componenten van je systeem om de uptime te garanderen en de prestaties te verbeteren. De eventuele planning van de uitvoeringsmomenten van de inspecties gebeurt uiteraard in overleg met jou. De inspecties omvatten:

 • Grondige en systematische visuele en functionele controles volgens specifieke inspectiechecklists
 • Onmiddellijke kleine wijzigingen en/of reparaties (afhankelijk van de beschikbaarheid van tijd en noodzakelijke reserveonderdelen)
 • Een gedetailleerd inspectierapport van de betrokken servicemonteur met een opsomming van de uitgevoerde taken, vastgestelde afwijkingen, voorstel voor aanbevolen reparaties en aanbevelingen voor je gebruikers en onderhoudspersoneel.
Maximale uptime van het systeem
Gekwalificeerde service engineers
Inclusief kleine wijzigingen en reparaties
Gedetailleerde inspectierapporten met aanbevelingen

Onderhoud

Op basis van de inspecties ter plaatse bepaalt Inther het aanbevolen preventieve onderhoudsschema op afstand en ter plaatse in overeenstemming met de OEM-instructies voor een optimale uptime en prestatie van het systeem. De volledige preventieve onderhoudsplanning gebeurt uiteraard in onderling overleg. Naast on-site preventief onderhoud worden jaarlijks remote preventieve onderhoudsmomenten afgesproken in uw SLA, die door Inther via een VPN-verbinding worden uitgevoerd.


On-site onderhoud

Preventieve onderhoudstaken op locatie door de betrokken servicemonteur zijn:

 • Preventieve vervanging/reparatie van onderdelen (zoals riemen, rollen, enz.) in overeenstemming met OEM-onderhoudsinstructies
 • Noodzakelijke wijzigingen en/of reparaties (afzonderlijk vermeld in het preventieve onderhoudsrapport)
 • Aanvullingsvoorstel voor gebruikte onderdelen uit je onderdelenmagazijn
 • Rapport over preventief onderhoud, met een opsomming van uitgevoerde taken, vastgestelde afwijkingen, voorstel voor aanbevolen reparaties die niet binnen de beschikbare tijd konden worden uitgevoerd, voorstel voor aanvulling van gebruikte reserveonderdelen, en aanbevelingen voor je gebruikers en onderhoudspersoneel.

ONDERHOUD OP AFSTAND

Preventieve onderhoudstaken op afstand die door Inther worden uitgevoerd zijn:

 • De database controleren op achtergebleven/oude gegevens en de ILC-logbestanden op fouten.
 • Controleren van de status van de tabel en de ruimte op de harde schijf, en event logging op fouten
 • Controle van het ILC-geheugengebruik en de webinterface
 • Aanmaken van een dump/export van de database en opruimen van oude logbestanden
 • Aanmaken van een gedetailleerd rapport na elk preventief onderhoud door de betrokken servicemonteur, inclusief een opsomming van de uitgevoerde taken, een overzicht van de gecontroleerde parameters en aanbevelingen voor uw gebruikers en onderhoudspersoneel.

CORRECTIEF ONDERHOUD

Hoewel we altijd proberen de noodzaak van correctief onderhoud te voorkomen door middel van inspecties en preventief onderhoud, kan het toch voorkomen dat apparatuur (onderdelen) defect raakt, waardoor een (ongeplande) onmiddellijke reparatie noodzakelijk is. Wees gerust, onze hoogopgeleide en gekwalificeerde technici zijn 24/7 beschikbaar en kunnen meestal binnen 4 uur ter plaatse zijn om een defect op te lossen.

WIL JE LEVENSLANGE ONDERSTEUNING?

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?