Inther Conveyor equipment

Het modulaire platform van Inther Conveyor Equipment (ICE) is uniek vanwege de korte installatie- en inbedrijfstellingstijd. Alle componenten (zowel mechanisch als elektrisch) worden vooraf geïnstalleerd in onze modules, inclusief bekabeling en de juiste E-plan coderingen.

 

De slimme en flexibele modules zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en geschikt om alle gangbare goederen in de intralogistiek te transporteren. Inther Group levert een functioneel transportsysteem met professioneel en doordacht advies, in plaats van een eenvoudige 'moduleverkoper' te zijn.

Volledig modulair inzetbaar
Bekabeling & sensoren in module geïntegreerd
Snelle installatietijd
Plug & play!

Alle conveyor producten

Met de CPS01 Carton Pull Sorter is het mogelijk om pakketten uit te sturen om te sorteren. Het pakket wordt uitgetrokken door de aangedreven rol die met rubber is bekleed voor extra grip. Door het gebruik van de uitgaande module zijn er geen zware monteurs meer nodig. De Carton Pull Sorter is volledig modulair, waardoor het aantal chutes in de toekomst eenvoudig kan worden uitgebreid.

Download brochure

De CT01 Roller Conveyor Alignment 24V lijnt materialen naar links of rechts uit, bijvoorbeeld om een ideaal scanmoment te verkrijgen of om een etiket op het materiaal aan te brengen.

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Curve-24V-4-300x300.pngDe CT01 Roller Conveyor Curve 24V transporteert materialen automatisch met behulp van een geprogrammeerde besturing. Elke zone wordt aangedreven door een motorrol die de niet-aangedreven rollen aandrijft door middel van banden. De bocht kan telkens tot 15 graden worden uitgebreid. Dit is de enige modulaire transportbocht ter wereld!

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Merge-24V-300x300.pngDe CT01 Roller Conveyor Merge 24V combineert materialen van twee transportlijnen door de materialen op de baan te sturen wanneer er een lege ruimte is in de materiaalstroom. De Merge 24V kan ook worden gebruikt als uitvoerbaan door een KP01 Pop-up Module te gebruiken om materialen naar links of rechts te sturen.

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Straight-24V-300x300.pngDe CT01 Roller Conveyor Straight 24V transporteert materialen automatisch met behulp van een geprogrammeerde besturing. Elke zone wordt aangedreven door een motorrol die de niet-aangedreven rollen door middel van banden aandrijft.

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Straight-Accumulating-24V-300x300.pngDe CT01 Roller Conveyor Straight Accumulating 24V transporteert automatisch materialen met behulp van een geprogrammeerde besturing. Elke zone wordt aangedreven door een motorrol die door middel van banden de niet-aangedreven rollen aandrijft. De Straight Accumulating 24V positioneert de dozen netjes op de baan met vaste tussenruimten.

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Straight-General-400V-300x300.pngDe CT01 Rollenbaan Straight General 400V transporteert automatisch materialen. De transportband wordt aangedreven door één centrale aandrijving die een band aanstuurt die onder de baan tegen de rollen loopt.

Download brochure bekijk video

CT01-Roller-Conveyor-Straight-Non-Driven-300x300.pngDe zwaartekrachtbaan transporteert materialen met de hand of door de zwaartekracht via een hellingshoek. Deze transporteur wordt vaak gebruikt voor werkplekken waar de materialen handmatig worden verzameld of opgesteld.

Download brochure bekijk video

CT02-Belt-Conveyor-Decline-400V-300x300.pngThe CT02 Belt Conveyor Decline 400V transports materials using a driven conveyor belt. With this module it is possible for materials to descend from and/or to another floor.

Download brochure watch video

CT02-Belt-Conveyor-Incline-400V-300x300.pngDe CT02 Belt Conveyor Incline 400V transporteert materialen met behulp van een aangedreven transportband. Met deze module is het mogelijk om van en/of naar een andere verdieping te stijgen.

Download brochure bekijk video

KP01-Pop-up-Module-24V-300x300.pngDe KP01 Pop-up Module 24V wordt gebruikt om materiaal naar links of rechts over te brengen naar een andere transportband onder een hoek van 30 graden.

Download brochure bekijk video

KP02-Transfer-Module-24V-300x300.pngDe KP02 Transfer Module 24V wordt gebruikt om materialen in of uit een andere transportband te leiden met behulp van bandcassettes. Dit gebeurt onder een hoek van 90 graden.

Download brochure bekijk video

KP04-Liftup-Gate-300x300.pngHet KP04-hefhek kan met een hefbeweging in een hoek van 90 graden omhoog worden gebracht. Dit hek biedt toegang tot de andere kant van de transportband als er iets nodig is of om een uitgang te bereiken. De 24V hefpoort kan onafhankelijk worden geopend met behulp van gasveren die het te heffen gewicht tot een minimum beperken.

Download brochure bekijk video

Geïnteresseerd in onze conveyor equipment?

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?