Integrator support

Technische support
Mechanische support
PLC/Control Support
Trainingen en opleidingen

Werken met een nieuwe leverancier kan voor elk bedrijf lastig zijn, of je nu aan een compleet nieuw project begint of van hardwareleverancier verandert. Vaak zijn aanpassingen aan bedieningselementen en mechanische structuren onvermijdelijk. Hoe kun je dan weten dat de keuze voor Inther de juiste beslissing is? Eenvoudig!

Wij stroomlijnen het transitieproces door voordelen te bieden en tegelijkertijd de nadelen en risico’s te minimaliseren. De belangrijkste drijvende kracht achter Inther is onze toewijding om te helpen bij het oplossen van alle zakelijke uitdagingen! In de kern staan wij voor tevredenheid, die alleen kan worden bereikt door een vlekkeloze, veelzijdige ondersteuning.

All-inclusive-NL.png

 
Technische support

Gebruikmakend van tientallen jaren uitgebreide ervaring met (grote) intralogistiek projecten, ondersteunen de engineers van Inther met gedegen advies over alle systeem- en layout voorstellen. Of het nu op verzoek is of op ons eigen initiatief, wij stellen ons altijd proactief op. We bieden verbeterde alternatieven (hoe zouden we het zelf doen?) en beantwoorden alle vragen. Ook zorgen wij ervoor dat de voorgestelde mogelijkheden voldoen aan de eisen van de eindklant. Ons advies is uiteraard vrijblijvend. De uiteindelijke beslissing ligt nog altijd bij de systeemintegrator partner, onder voorbehoud van redelijkheid bij de uitvoering.

Samen met de integrator partner creëren we een aantrekkelijk aanbod voor de eindklant, omdat onze beide reputaties op het spel staan. Samenwerking en overleg staan hierbij centraal. Samen bepalen we de optimale indeling en het functioneel ontwerp waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Om dit te bereiken werken onze engineers nauw samen, wat vooral voordelig is als de core business expertise elders ligt. In dergelijke gevallen staan wij klaar om de integratorpartner te helpen het opbouwen van intralogistieke systeemkennis ook bij complexere projecten. Kennisgroei sluit immers aan bij onze belangen: als jij slaagt, slagen wij samen!

 

 

Mechanische support

Wij bieden optionele hulp bij mechanische installatie, die verder gaat dan een eenvoudige bestellijstaanpak, zoals anderen dat doen. Er zal een supervisor van Inther ter plaatse zijn om begeleiding en ondersteuning te bieden tijdens het opzetten van transportbanden en andere Inther-apparatuur, inclusief elektrische ondersteuning. Onze supervisor zal ook tips en trucs delen, die vooral waardevol zijn om een soepele projectafwikkeling te garanderen.

 

PLC/Control SUPPORT

Afhankelijk van de voorkeuren bieden we PLC/Control-ondersteuning bij elke stap of we nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons. Wij bieden workshops en ondersteunende diensten en kunnen bijspringen bij personeelstekorten. Ons Inther-team in Moldavië staat klaar om jou te helpen met eventuele controles, waarna onze engineers de tests op locatie uitvoeren.

 

Training, opleidingen & workshops

Onze uitgebreide ondersteuning omvat kennisoverdracht door middel van trainingen, opleidingen en workshops, waardoor een naadloze integratie wordt gegarandeerd. We bieden workshops over Inther-ontwerpregels, -controles en service-shadowing, waarin waardevolle feedback van eerdere deelnemers en integratorpartners wordt verwerkt.

Ook op zoek naar een vlekkeloze afwikkeling van jouw project?

Neem contact met mij op +31 6 1491 2582

Waarmee kunnen we je helpen?