Design

Vanaf het eerste gesprek met onze klanten is er slechts één vraag die ons bezighoudt: wat is de meest efficiënte, capaciteitsverhogende en betrouwbare oplossing voor het magazijn?

Kwantitatieve analyse

Het vinden van deze oplossing begint met het afwegen van verschillende factoren: het orderprofiel, klantenbestand, productassortiment, enz. Op basis van deze kwantitatieve analyse en onze diepgaande logistieke kennis maken wij een uitgebreid logistiek design. Dit design omvat procesbeschrijvingen, het IT-landschap, alternatieve lay-outs en kostenindicaties.

Eigen software

Inther Group automatiseert interne logistieke processen door middel van handmatige oplossingen, gemechaniseerde systemen of een combinatie van beide. Handmatig of gemechaniseerd, in beide gevallen speelt de eigen software van Inther een sleutelrol in de aansturing van de processen. Inther levert software voor Warehouse Management Systems (WMS), Warehouse Control Systems (WCS), Pick to Light, barcode- en RFID-integratie en Material Flow Control (MFC).

Gedegen kwantitatieve analyse
Diepgaande logistieke kennis
Zowel manuele als gemechaniseerde oplossingen
Snelle implementaties
Bewezen korte terugverdientijd

Korte terugverdientijd

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn typische kenmerken van de oplossingen van Inther, waarbij onze systemen snel kunnen worden geïmplementeerd en een bewezen korte terugverdientijd hebben.

DE BASISBEGINSELEN VOOR HET ONTWERP VAN INTRALOGISTIEKE CONCEPTEN

  • Creatieve en multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende conceptuele mogelijkheden worden meegenomen tijdens alle ontwerpactiviteiten.
  • Inzet van bewezen technologie in de modules van Inther LC software.
  • Onderzoek naar de mogelijkheden en voordelen van automatisering / mechanisering als middel om meer efficiënte en kosteneffectieve logistieke operaties te realiseren, dus niet als doel op zich.
Contact

BRENG JE INTRALOGISTIEKE AMBITIES TOT LEVEN

Neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?