Inther producten voor integrators

Welkom bij Inther Group, jouw partner in intralogistieke oplossingen! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een uitgebreid assortiment betrouwbare, innovatieve hardwareproducten die zijn ontworpen om intralogistieke projecten te stroomlijnen. Van conveyors tot documentverwerkingssystemen en order picking systemen: onze producten zijn ontwikkeld met het oog op functionaliteit en efficiëntie. Ze hebben zich al in veel projecten in de praktijk bewezen en zijn niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook eenvoudig te configureren en te onderhouden. Ontdek hoe onze oplossingen jouw activiteiten kunnen verbeteren en je projecten naar een hoger niveau tillen!

Single source hardware

De volgende producten worden allemaal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen. Mocht er systeemhardware nodig hebben, die niet in de lijst staat, dan helpt onze accountmanager graag bij het vinden van de oplossing die nodig is met behulp van een van onze vele partnerleveranciers.

Bewezen in de praktijk
Innovatief en toekomstbestendig
Plug & play
Gemakkelijk te onderhouden
Product training & support

Meer support

Onze integrator-partners voor hun land/regio krijgen niet alleen toegang tot een reeks innovatieve producten en oplossingen, maar kunnen ook rekenen op ongeëvenaarde technische, mechanische en PLC-ondersteuning van onze integratie-experts om een soepele projectuitvoering van begin tot eind te garanderen. Wij doen er alles aan om hen bij elke stap te ondersteunen, inclusief training en opleidingen, en een uitgebreide kennisbank die direct voor hen beschikbaar is. We bundelen onze krachten alleen met de besten in de branche. Neem vandaag nog contact met hen op voor meer informatie en breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogten!

Capture-Copy.jpg

 

DSC_2257.png

Slimme bouwstenen

Vanaf het moment dat je integratorpartner wordt, krijg je toegang tot onze slimme bouwstenen. Deze blokken zijn eenvoudig te importeren in AutoCAD (of gelijkwaardige software) en stellen je in staat je systeeminstallatieplan te testen, een visualisatie voor je klant te creëren en zelfs nauwkeurige gegevens voor elk project of elke offerte samen te stellen – allemaal in een paar klikken!

technische Detaildocumentatie

Elk integratorproduct, inclusief alle varianten van de Inther-conveyors, wordt geleverd met een reeks cruciale technische documentatie: van specificatie- en maatbladen tot complete installatiehandleidingen. Door gebruik te maken van deze documentatie kun je het integratieproces optimaliseren, problemen oplossen en de apparatuur onderhouden, terwijl mogelijke downtime geminimaliseerd en de operationele productiviteit gemaximaliseerd wordt.

Lees meer over INTEGRATOR PRODUCTen om je bedrijf een boost te geven

neem contact met mij op +31 6 1491 2582

Waarmee kunnen we je helpen?