Officiële distributeur Cubiscan

Cubiscan is een meet- en weegsysteem waarmee je snel, eenvoudig en accuraat de afmetingen en het gewicht van je producten kunt aflezen en registreren. De Cubiscan creëert betrouwbare product master data voor jouw organisatie.

Direct beschikbaar in WMS

Uw data is na het meten door de Cubiscan direct beschikbaar om doorgestuurd te worden naar het Warehouse Management System. Met de juiste afmetingen en het gewicht wordt de verpakkingskeuze een stuk eenvoudiger. Het beheren van correcte masterdata zal daarnaast voor een betere slotting in het warehouse zorgen.

Diverse uitvoeringen incl. mobiel

Er zijn diverse uitvoeringen van de Cubiscan beschikbaar. Afhankelijk van het type kan de Cubiscan regelmatige en/of onregelmatige producten dimensioneren. Dit gebeurt met behulp van ultrasoon- of infraroodtechniek. De Cubiscan kan eveneens uitgerust worden met een mobile cart (Cubicart) zodat je eenvoudig de dimensies van je producten op locatie kunt bepalen. Je loopt moeiteloos met de Cubiscan door de gangpaden van jouw warehouse. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag hier je prijsopgave aan!

Hoge nauwkeurigheid tot wel 0,002 kg en 0,1 cm
Hoge operationele snelheid tot wel <2 sec.
Direct beschikbaar in je ERP/WMS systeem
Oplossing voor ieder logistiek vraagstuk
Mogelijkheden tot nesting, stacking en compressing
Snelle terugverdientijd

Welke Cubiscan heb ik nodig?

Regelmatig gevormde artikelen Onregelmatig gevormde artikelen Pallet dimensionering
   

WAAROM HEB IK EEN CUBISCAN NODIG?

Cubiscan is een innovatief technologisch systeem dat wordt gebruikt voor het wegen en driedimensionaal meten van al jouw (on)regelmatige SKU's op voorraad. Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een Cubiscan systeem:

Cubiscan systemen bieden uiterst nauwkeurige maatgegevens voor je artikelen, zelfs als ze een onregelmatige vorm hebben. Als het gaat om het meten van gewichten is de nauwkeurigheid tot wel 0,002 kg. De nauwkeurigheid van de afmetingen bedraagt tot wel 0,1 cm! Deze nauwkeurigheid is cruciaal voor verschillende toepassingen zoals verzending, opslagoptimalisatie en logistieke planning.

Nauwkeurige dimensionale gegevens zijn enorm waardevol voor voorraadbeheer. Cubiscan systemen meten efficiënt de afmetingen van artikelen, waarbij rekening wordt gehouden met de lengte, breedte en hoogte, en het gewicht ervan. Door nauwkeurige metingen van producten te leveren, helpt de Cubiscan technologie bij het optimaliseren van de magazijnruimte. Het helpt bij het bepalen van de hoeveelheid producten die in een bepaalde ruimte kunnen worden opgeslagen, waardoor een betere controle over de voorraadniveaus en bevoorradingsstrategieën mogelijk wordt. Dit is vooral gunstig voor bedrijven die te maken hebben met een breed scala aan producten die efficiënte opslagoplossingen vereisen.

In de e-commercesector, waar nauwkeurige verzendkosten cruciaal zijn voor het concurrentievermogen, dragen Cubiscan systemen bij aan het verlagen van de verzendkosten door ervoor te zorgen dat nauwkeurig(ere) gewichten worden gebruikt voor berekeningen van verzendkosten. Dit is vooral relevant wanneer vervoerders factureren op basis van het werkelijke gewicht of het volumegewicht, al naar gelang welke het grootste is. Het helpt ook onverwachte verzendkosten te voorkomen als gevolg van verschillen tussen geschatte en werkelijke gewichten en afmetingen. Veel transporteurs en logistieke dienstverleners hanteren specifieke maatgewichtregels. Door een Cubiscan systeem te gebruiken, kunnen bedrijven aan deze regels voldoen, waardoor discrepanties en mogelijke boetes worden vermeden.

Traditionele methoden voor het handmatig meten en wegen van artikelen zijn tijdrovend en gevoelig voor fouten. Cubiscan systemen automatiseren het proces, waardoor tijd wordt bespaard en de efficiëntie in logistiek en magazijnbeheer wordt verhoogd.

Nauwkeurige dimensionale gegevens verkregen via Cubiscan systemen verkleinen de kans op retourzendingen vanwege maatverschillen. Dit minimaliseert op zijn beurt klantgeschillen en draagt bij aan een positieve klantervaring.

Samenvattend omvatten de voordelen van het gebruik van een Cubiscan systeem verbeterde nauwkeurigheid bij maatmetingen, tijdbesparing, verbeterde efficiëntie in logistiek en magazijnbeheer, en kostenbesparingen bij verzending en opslag. Het is nú Cubiscan tijd...!

Video's

Cubiscan 100
Cubiscan 100 tutorial
Cubiscan 110
Cubiscan 325
Cubiscan 325
Cubiscan 325 voor kleding
Cubiscan S9
Cubiscan S9
Cubiscan 1200 AKL

geïntereseerd om ook een Cubiscan systeem aan te schaffen?

neem contact met ons op +31 (0)478 502 575

CONTACTFORMULIER

Ik ga akkoord met het Inther Privacy Statement (verplicht).

Waarmee kunnen we je helpen?