Stages bij Inther Group


Sta je er wel eens bij stil wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther levert intralogistieke systemen voor bekende bedrijven over de hele wereld, zoals Blokker, BMW, HEMA, Estée Lauder, DHL en Coolblue. En daar kun jij deel van uitmaken!

Je kunt aan de slag op een van onze afdelingen (Assembly, Software, Engineering, Projects, Service, Sales of een van de stafafdelingen), afhankelijk van de opdracht en studierichting. Je stagebegeleider kijkt samen met jou hoe we invulling kunnen geven aan jouw stage of afstuderen.

Je bent proactief, leergierig en initiatiefrijk, altijd op zoek naar verbetering en niet bang om vragen te stellen. Verder vragen we van jou:

  • Affiniteit met logistieke automatisering;
  • Goede kennis van minimaal de Engelse taal in woord en geschrift, Nederlands is een sterke pre;

Je krijgt in ieder geval veel ruimte voor jouw kennis en out-of-the-box ideeën. Haal het beste uit jezelf naar boven! Wat je nog meer kunt verwachten:

  • Stages voor verschillende werk- en denkniveau's;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Professionele begeleiding;
  • Eigen werkplek met een laptop;
  • Borrels aan onze eigen bar, Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjes denken, maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën. Samen tillen we jouw kennis naar een hoger niveau! Al zin om de uitdaging bij ons aan te gaan? Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage binnen een jong, informeel en innovatief bedrijf? 

Solliciteer dan snel hieronder op een van onze openstaande stages. Staat jouw favoriete stage er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en we kijken graag met je mee naar mogelijkheden! Heb je vooraf nog vragen, neem dan een kijkje hieronder in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Hopelijk spreken we elkaar binnenkort!

 

Al onze stages

Sollicitatieprocedure

Solliciteer online bij Inther :-)
Telefonische intake (optioneel)
Interview met je stagebegeleider
Interview met afdelingscollega's (optioneel)
De deal sluiten
Welcome nieuwe stagiair!


Vlaggen.jpg

Veelgestelde vragen

Kies de stage waarop je wilt solliciteren en die past bij je kennis, ervaring en vaardigheden. Klik op de "Lees meer & solliciteer" om naar ons carrièreportaal te gaan. Daar lees je alles over de betreffende stageplek en kun je het formulier invullen om je sollicitatie in te dienen. Sollicitaties die op een andere manier (bijvoorbeeld via e-mail) binnenkomen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

We raden je aan zo snel mogelijk te solliciteren, aangezien de vervaldatum van een stage afhangt van het aantal gekwalificeerde sollicitanten.

Ja, dat kan natuurlijk, maar we raden je wel aan om alleen te solliciteren op stage die aansluiten bij je achtergrond, motivatie en opleiding.

Een recruiter van Inther neemt binnen één à twee weken contact met je op als we vragen hebben over je sollicitatie of als we een kennismakingsgesprek willen inplannen.

De voertaal van ons bedrijf is zowel Nederlands (zowel officieel als in de 'wandelgangen') als Engels (tweede taal in officiële communicatie). We zijn er trots op dat we cultureel divers zijn, met verschillende nationaliteiten die samenwerken als één. Als je dus niet de Nederlandse nationaliteit bezit, ben je zeker niet de enige bij Inther!

Inther heeft een eigen kantine waar je dagelijks kunt lunchen in buffetvorm (met o.a. vers afgebakken broodjes, beleg, saladebar, drank en een dagelijks wisselende warme snack) tegen een kleine eigen bijdrage (momenteel €3).

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Contact+31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?