4 november 2021
Product

Inther Group heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd met SVT Robotics (VS), wiens software de inzet van industriële robotica versnelt.

Martijn Herder, CEO van Inther Group, is verheugd om deze samenwerking aan te gaan: "De samenwerking met SVT Robotics geeft ons de mogelijkheid om onze state-of-the-art technologie live naar de VS te brengen. Beginnend met ons A-Frame, hopen we dit in de toekomst uit te breiden met onze unieke gantry robot picking oplossing, GRIPP, en samen te werken met bedrijven die hun intralogistiek willen verbeteren."

SVT heeft het A-Frame automatisch orderverzamelsysteem van Inther Group toegevoegd aan zijn Innovation Lab in Norfolk, VA. Zij zijn van plan om de technologie te demonstreren als zelfstandig product en met andere automatisering die het A-Frame aanvult.

In tegenstelling tot andere A-Frame technologie, bevat het A-Frame van Inther het Positioning Unit Measurement Apparatus (PUMA), dat over de bovenkant van het A-Frame loopt, waardoor de voorraadnauwkeurigheid per kanaal wordt verbeterd. Bovendien maakt de PUMA ook het volgen van meerdere partijen per kanaal mogelijk. A-Frame picking oplossingen presteren zeer goed bij grote volumes, complexe orders bestaande uit kleine, snel bewegende artikelen in dozen, en garanderen de hoogst mogelijke productiviteit en optimale materiaalstroom, zelfs bij piekbelasting. Deze technologie past uitstekend bij bedrijven die farmaceutische producten, cosmetica of kantoorbenodigdheden distribueren.

"We zijn vereerd dat Inther Group ons Norfolk Innovation Lab heeft gekozen om hun A-Frame te tonen", zegt Jay Blinderman, VP Partnerships bij SVT Robotics. "Klanten en prospects van Inther zullen het lab live of op afstand kunnen bezoeken om de voordelen van het verwerken van grote volumes orders en de flexibiliteit van hun A-Frame technologie te aanschouwen."

 

Inther-SVT-news-Inther-Group.jpg

 

Over SVT Robotics

SVT Robotics is een integratiesoftwarebedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de inzet van robots in de magazijn- en productiesector. SVT's SOFTBOT Platform stelt bedrijven in staat om hun bedrijfssysteem eenvoudig te verbinden met een robot of automatisering in slechts dagen of weken in plaats van maanden of jaren zonder aangepaste code.

Waarmee kunnen we je helpen?