23 november 2023
3PL
Corporate
Fashion
FMCG
Food
Pharma
Product

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang: Ook op de komende LogiMAT, de grootste logistiekbeurs van Europa, zal Inther weer present zijn met een stand vol interessante intralogistieke oplossingen, zoals het A-Frame met zijn unieke PUMA meettechnologie en de Goods to Person met zijn eenvoudige Pick to Light toepassing.

In 2024 vindt de LogiMAT al van 19-21 maart plaats. Reserveer het alvast in je agenda en onthoud onze locatie: Onze stand vind je weer in hal 5, deze editie op plek D33. Zien we jou daar (weer) onder het genot van een kop koffie van onze barista?

LogiMAT-2024-Stand-location.png

In hal 5 - stand D33 (oranje vlak) vind je Inther op de LogiMAT 2024

We vertellen je er graag over alle voordelen van ons uitgekiend hybride Inther systeemconcept, waarbij jouw intralogistieke wensen en uitdagingen worden vertaald naar de beste op maat gemaakte systeemoplossing incl. service en systeemoptimalisatie gedurende de technische levensduur van je systeem.

Gratis toegangscodes
Ook voor deze LogiMAT editie kun je weer gratis toegangscodes bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact op met je Inther contactpersoon of stuur een mail naar marketing@inthergroup.com. Let op: OP=OP, dus wees er snel bij. Tot dan!

Static-banner-Inther-Group-NE.png

Waarmee kunnen we je helpen?