Ontmoet Inther Group live op LogiMAT 2024 en breng je intralogistieke ambities tot leven!

14 februari 2024
3PL
Corporate
Fashion
FMCG
Food
Pharma
Product

De meest opwindende tijd van het jaar komt snel dichterbij, met de grootste jaarlijkse intralogistiekbeurs van Europa minder dan een maand verwijderd! Dit jaar nodigt Inther Group graag alle logistieke enthousiastelingen uit naar Stuttgart, waar je uit de eerste hand getuige kunt zijn van de toekomst van hybride intralogistiek in actie!

Vanaf de eerste dag van de beurs verwelkomen wij je op onze gezellige stand in Hal 5, Booth D33, waar we de technologie zullen presenteren die jouw intralogistiek naar een nieuw niveau van operationele en kostenefficiëntie zal tillen. Zet de datum in je agenda en praat mee met ons geweldige team op 19, 20 of 21 maart!

 

WAT ZAL JE ERVAREN?

Als full-system integrator zal Inther opnieuw haar sterke punten benutten en een compleet, hybride mini-systeem presenteren, inclusief het interessante A-Frame, samen met onze unieke PUMA-meettechnologie. Daarmee verbonden, via de nieuwste conveyor equipment, is onze klassieke Goods-to-Person met zijn ultramoderne pick-to-light-ontwerp. Ten slotte presenteren we een van de meest innovatieve Cubiscan-systemen op de markt.

Vanuit onze Tranquility Lounge heb je goed, comfortabel zicht op ons hybride systeem (geprogrammeerd en onderhouden door onze eigen software- en serviceteams) en zullen onze slimste intralogistiekexperts je verwelkomen en al jouw brandende vragen beantwoorden!

Kom tot rust aan de Inther-bar onder het genot van een drankje en een hapje en verzeker je ook van je toekomstige voorsprong in intralogistieke automatisering.

 

                   

 

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

 Hall-map.jpg          Hall-5.jpg

Klik op de afbeelding voor een volledige schermweergave!

 

HOE meld ik mij aan?

We hebben ons ontmoeten op de LogiMAT eenvoudig en gemakkelijk gemaakt. Klik op onderstaande button en vraag één van onze gratis toegangskaarten aan!

VRAAG JouW GRATIS TICKET AAN

Nadat je ons korte formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met daarin jouw codes met activering instructies, samen met je persoonlijke IntraLogistics Ambitions Tour programma! Kom naar onze stand (5D33) waar wij jouw intralogistiek ambities tot leven brengen!

 

NL-1.png

Waarmee kunnen we je helpen?