Inther Group DACH wint prijs op de E-Commerce Germany Awards 2024!

22 februari 2024
3PL
Fashion
FMCG
Food
Pharma

De wereld van de e-commerce breidt zich voortdurend uit, terwijl de beschikbaarheid van personeel steeds slechter wordt. Daarom is de vraag naar efficiënte en snelle order picking oplossingen groter dan ooit. Om aan de behoeften van onze snelgroeiende klanten te voldoen, hebben we een unieke oplossing ontwikkeld die Inther in de lijn van de grootste regionale intralogistiekvernieuwers heeft geplaatst.

Op de LogiMAT 2023 maakte Inther Group furore met de originele GRIPP (Gantry Robotic Intelligent Piece Picker) en trok de belangstelling van talloze intralogistiek enthousiastelingen en experts uit de industrie. Nu, bijna een jaar later, werd onze robot order picker opnieuw erkend en behaalde GRIPP een derde plaats bij de E-Commerce Germany Awards 2024!

CIV-Inther-_W1C1548.jpg

Met zijn mogelijkheid om tot 1.200 stuks per uur te verwerken, is de GRIPP ontworpen om de order picking capaciteit te vergroten zonder dat daarvoor extra handen nodig zijn, waardoor de personeelskosten effectief worden verlaagd. Deze automatiseringsoplossing is ook geoptimaliseerd om kwetsbare producten te picken (schade voorkomen) door zijn unieke subtiele manier van picken en positioneren, die steeds slimmer wordt door KI.

Na het in ontvangst nemen van de prijs deelde Stefan Weisshap, CEO Inther Group Duitsland: “In dit project hebben we de order picking van onze klant op het gebied van e-commerce kunnen optimaliseren. De klant beschikte al over meerdere handmatige Goods to Person werkstations. Door de sterke groei waren deze echter niet meer voldoende. Omdat ook dit bedrijf zwaar getroffen werd door personeelstekorten, besloot het de prestaties te verhogen door middel van de GRIPP.”

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan ons geweldige team van experts die de GRIPP hebben ontwikkeld en voortdurend verbeteren, evenals aan Stefan Weisshap zelf, die onvermoeibaar werkt aan de groei van Inther Group!

1708556156443.pngImage-1.jpg

Waarmee kunnen we je helpen?