Inther Group presenteert GRIPP voor het eerst live op LogiMAT 2023

2 maart 2023
Corporate
Product

Op de komende LogiMAT, de grootste logistiekbeurs van Europa, toont Inther dit jaar voor het eerst de GRIPP live aan het algemene publiek. De GRIPP (Gantry Robotic Intelligent Piece Picker) is een door Inther Group ontwikkelde, volautomatische compacte picking technologie met diverse innovatieve en unieke eigenschappen, die werkend op onze beursstand (B57) in hal 5 te bewonderen zal zijn.

GRIPP live on tour

Met de GRIPP, die 24/7 tot wel 1.200 items per uur kan picken, toont Inther een revolutionaire ontwikkeling in de order picking technologie om de capaciteit fors te verhogen zonder te hoeven investeren in extra, steeds moeilijker vindbaar en duurder wordend personeel. De voordelen in kostenbesparingen en efficiency verhogingen zijn navenant.

Op de beurstand is de uitgekiende werking van de GRIPP live en van dichtbij te zien. Bijvoorbeeld hoe de ‘gripper’ producten door middel van de adaptive approach angle en uiterst intelligente, flexibele en zelflerende software precies en optimaal oppakt ongeacht hun vorm. Met AI Vision Technology en een intelligente lichtsensor meet de GRIPP het gewicht, de lengte, de breedte én hoogte van een product. Hiermee signaleert de machine niet alleen verkeerde en/of defecte producten, de GRIPP weet zo ook hoe het een item op een gecontroleerde en efficiënte manier in tot wel 12 (ook gecompartimenteerde) orderbakken kan leggen, zonder verpakkingen te beschadigen. Minder fouten, minder retouren!

 

CIV-Inther-_W1C1476-1000x430.jpg

 

Tot op de LogiMAT
Zien we jou ook binnenkort op de LogiMAT op onze beursstand (hal 5 – B.57) voor een live demonstratie van de GRIPP onder het genot van een kop koffie van onze barista? We tonen je graag alle voordelen van de GRIPP en hoe deze past in een uitgekiend Inther systeemconcept, waarbij jouw intralogistieke wensen en uitdagingen worden vertaald naar een juiste, op maat gemaakte hybride systeemoplossing met aanzienlijke efficiëntie en kwaliteitsverbeteringen.

Free tickets

De LogiMAT vindt plaats van 25 t/m 27 april in Stuttgart. Ook dit jaar kun je weer gratis toegangscodes voor de LogiMAT bij ons aanvragen. Neem hiervoor contact op met je Inther contactpersoon of stuur een mail naar marketing@inthergroup.com. Let op: OP=OP, dus wees er snel bij. Tot dan!

PS: Verhinderd voor de LogiMAT? Gelukkig is er ook nog de video! Of neem contact met ons op voor een individuele afspraak.

Waarmee kunnen we je helpen?