1 maart 2023
Corporate
Pharma
Product

Op 16 en 17 maart vindt de 8e editie van de GIRP Supply Chain Conference in Madrid plaats. Tijdens dit event komt de farmaceutische industrie bijeen om samen met deskundigen uit heel Europa de nieuwste trends en uitdagingen in de farmaceutische supply chain te bespreken.

GIRP: editie 8
De conferentie van dit jaar is gericht op de veelzijdige transformatie en overgang die plaatsvinden in de industrie, waaronder de noodzaak om de veerkracht van structuren en infrastructuren voor toekomstige crises te vergroten. Ook de groene transitie en de digitalisering van de sector staat tijdens deze editie centraal. Dit met als doel in de toekomst geneesmiddelen beter te kunnen leveren en ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de patiënt wordt voldaan.


Inther als integrator voor de farmacie
Als intralogistiek systeemintegrator zijn we trots deel te nemen aan de GIRP van dit jaar. Met onze ervaringen in de farmaceutische intralogistiek zijn we ervan overtuigd een perfecte oplossing te kunnen bieden voor de uitdagingen van deze tijd. De focus ligt deze beurs op ons A-Frame. Het A-Frame van Inther zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit, instelbare productkanalen en intelligente ‘ejectors’ voor een veilige en maximale verwerking van producten, zelfs tijdens piekbelasting. Met onze unieke Positioning Unit Measurement Apparatus (PUMA), videoregistratie en heatmapping bieden we daarnaast de nieuwste technologieën op het gebied van voorraadbeheer en administratieve controle. Het A-Frame wordt al succesvol ingezet in de farmaceutische distributie en heeft zich daarmee bewezen als de perfecte oplossing voor het snel verwerken van complexe bestellingen in deze industrie!

A-Frame-Inther-Group-495x400.jpg


Kom met ons in contact
Benieuwd naar meer informatie over het A-Frame of nieuwsgierig wat Inther voor jouw intralogistieke uitdagingen kan betekenen? Kom langs bij ons tijdens je bezoek aan de GIRP, of neem direct contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!

Waarmee kunnen we je helpen?