2 maart 2023
Corporate
Product

Op 28 en 29 maart is het weer zover! Dan zijn wij te vinden op de IntraLogisteX in het NEC (National Exhibition Centre) in Birmingham. In hal 6, stand r306 gaan we graag met je in gesprek over o.a. onze slimme en flexibele Inther Conveyor Equipment en andere intralogistieke componenten en services, en hoe dit voor jou van voordeel kan zijn.

Inther Conveyor Equipment (ICE)

Om alle gangbare goederen in de intralogistiek te transporteren, is het van uiterst belang om goed werkende conveyor techniek tot je beschikking te hebben. Inther biedt met ICE dé oplossing voor deze uitdaging. Alle conveyor componenten, zowel mechanisch als elektrisch, worden op voorhand getest en geïntegreerd in onze Technology Assembly Center (TAC). Deze ‘plug & play’ methode zorgt ervoor dat het modulaire platform van ICE daardoor een enorm korte installatie- en inbedrijfstellingstijd heeft. Dat maakt Inther Conveyor Equipment zo uniek en gewild bij systeem integratoren.

Hoe deze slimme, flexibele en modulaire techniek voor jou als integrator van toepassing kan zijn? Op onze stand (r306, hal 6) informeren we jou graag over alle bruikbare informatie en de mogelijkheden die ICE jou als integrator kan bieden.

 

 

INTHER-ARVATO-D5-15-1117x560.jpg

 

Andere Inther producten
Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om over andere producten of diensten in gesprek te gaan. Denk hierbij aan de GRIPP (Gantry Robotic Intelligent Piece Picker), het A-Frame of Goods to Person. Met deze producten zijn we al veel intralogistieke uitdagingen aangegaan. Ben jij de volgende?

Get in touch with us
Nieuwsgierig wat Inther voor jou kan betekenen? Of wil je meer informatie over Inther Conveyor Equipment en andere intralogistieke oplossingen? Kom dan langs op onze stand tijdens je bezoek aan IntraLogisteX, of neem direct contact met ons op. We gaan graag met jou in gesprek onder het genot van een kop koffie of thee!
 

Waarmee kunnen we je helpen?