HANDENVRIJE DISTRIBUTIE

Orderlijnen/dag

Verzenddozen/dag

Pages p/shipping box

Processed boxes/hour

Boston Scientific

 

Met vestigingen in meer dan 100 landen zet Boston Scientific zich in om levens te veranderen door middel van innovatieve medische oplossingen die de gezondheid van patiënten over de hele wereld verbeteren.

In het distributiecentrum in Kerkrade (NL) is Boston Scientific in 2013 al begonnen met het automatiseren van haar DC. De fabrikant en distributeur van medische producten heeft als doel: een ‘touchless distribution’. De implementatie van de Automated Document Applicator (ADA) van Inther Group is hier een belangrijk onderdeel van.

 

 Boston-Scientific-reference-Inther-Group-3.jpg

ROI <1 jaar

Jack Frijns: "We zitten in een operatie waarbij we elke bestelling aan het eind van de dag moeten verzenden. Falen is hier geen optie, want morgen ligt er een patiënt op de operatietafel die medische hulpmiddelen nodig heeft. In dat opzicht is een hoge stabiliteit vereist en de Automated Document Applicator kan daarin voorzien. Deze oplossing is volledig inline geïntegreerd in het totale transportsysteem in ons DC in Kerkrade." Inmiddels heeft Boston Scientific een tweede Automated Document Applicator aangeschaft. Met deze twee machines is Boston Scientific voorbereid op de toekomst (en de verwachte groei).

ROI

Het handmatig plaatsen en bevestigen van documentatie op verzenddozen is een tijdrovend proces. Het automatiseren van dit logistieke proces kan voor een organisatie zeer voordelig zijn. Met de Automated Document Applicator is de Return On Investment zeer aantrekkelijk en kan de ADA binnen 6 maanden worden terugverdiend.

Download de case study

Waarmee kunnen we je helpen?