welkom bij Inther

250

medewerkers

kantoren wereldwijd

20

landen actief

50

feestjes per jaar

Wij zijn Inther Group!

Wij zorgen ervoor dat jouw bestellingen snel en foutloos worden verstuurd.

 

Inther Group is een integrator van hybride intralogistieke systemen binnen magazijnen voor toonaangevende klanten over de hele wereld, zoals HEMA, Skechers, Estée Lauder, Picnic, BMW en Coolblue. Wij zorgen er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken. We analyseren, ontwikkelen, installeren én onderhouden/optimaliseren hun intralogistieke systemen om artikelen op te slaan, te sorteren, picken en verpakken, zowel op het gebied van software als hardware.

 

Onze missie
Wij ontwerpen, integreren en onderhouden hybride oplossingen die conventionele magazijnen transformeren in slimme en duurzame intralogistieke systemen.

Als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarmee we met elkaar omgaan. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther! Maar vergis je niet: Werken bij Inther is ook werken in een professionele omgeving met de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Wat kun je verwachten?
Als onderdeel van een enthousiast team krijg je als individu veel ruimte voor eigen initiatief, opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk vitaliteitsbudget, om maar eens wat te noemen. Maar dus ook een fijne werksfeer met wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

 

Hier staan we voor

Intralogistiek is onze passie en onze kracht! De kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel onze producten, dienstverlening als afspraken zijn ons fundament. Wij zijn pas tevreden met stabiele en duurzame relaties voor langdurig gezamenlijk succes. Wij doen wat wij zeggen!

Wij hebben een gezonde en enthousiaste 'can-do' en 'will-do' mentaliteit en de expertise om uitdagingen in tastbare resultaten en commerciële successen om te zetten, waarbij duurzame, wederzijds succesvolle relaties en klantgerichte oplossingen centraal staan. Wij verkopen niet wat u wilt, maar wat u nodig heeft!

Wij zijn betrokken en staan voor een plezierige, persoonlijke, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking. Want als de één groeit, groeit de ander mee!

In onze open cultuur zoeken en delen wij vanuit wederzijds belang intern en extern informatie en kennis met elkaar. Daardoor weten we wat er om ons heen en bij de ander speelt (en andersom) en zijn en blijven we de ultieme branche-expert.

Wij onderscheiden ons van anderen door onze persoonlijke benadering en onze toegankelijkheid. Wij zeggen wat wij doen zonder arrogantie en met gepaste trots. Onze professionele uitstraling onderbouwen wij met professionele daden, die wij proactief oppakken.

Onze uitgelichte vacatures

 Alle vacatures

Je werkt voor bedrijven als

Hoe is het om bij Inther te werken?

Medewerkers aan het woord

 

Onze uitgelichte stages

  Alle stages

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Contact+31 (0)478 502 575

Waarmee kunnen we je helpen?